Welkom

December, de feestmaand bij uitstek, bracht ook in onze school heel wat feestelijke momenten. Zo mochten wij op dinsdag 3 en donderdag 5 december Sinterklaas en de zwarte pieten verwelkomen in onze school. Omdat iedereen heel braaf is geweest, werden er heel wat cadeaus voor op de speelplaats uitgedeeld door de Sint.

Tijdens de pedagogische studiedag van 6 december werden de leerkrachten gevormd over techniek en STEM door onze techniekcoach meester Jan.

Er was ook de 3de editie van Winterwonderland in Gelieren die op veel bezoekers kon rekenen. De leerlingen van het 6de leerjaar hadden hun eerste toetsenperiode en hebben dat allemaal goed gedaan, waarvoor een dikke proficiat!

Ondertussen werd er ook geschreven aan de traditionele nieuwjaarsbrief en werd er een mooi cadeautje gemaakt voor onder de kerstboom voor de ouders.

Ook konden wij deze maand de opbrengst van de rodeneuzenactie bekend maken. We zamelden maar liefst €1355,40 in voor VZW Missing You en voor het aankopen van twee bankjes voor aan onze troostboom. Super!

Nu nemen wij even vakantie.

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen toe en een gezond 2020!

Met vriendelijke groet,

De directeur en het schoolteam

Reinpad

Weg naar As 199

3600 Genk

089/32 23 10

Gelieren

Oude Hofstraat 7

3600 Genk

089/ 35 13 31